Evenementen

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Presentatie Vietnam

Vietnam, ook wel het Land van de Rijzende Draak genoemd, is een intrigerende reisbestemming. Duizenden mythen en legenden worden hier al eeuwenlang verteld. De historie is rijk en turbulent. De natuur is prachtig en afwisselend, met onder meer rivierdelta's, vruchtbare dalen met gifgroene rijstvelden en koraaleilanden.


Van noord tot zuid vind je de meest prachtige stranden. De stranden bij Hoi An zijn bijvoorbeeld een echte aanrader voor een tussenstop. Voeg daar het aangename klimaat, de gastvrije bevolking en een keur aan heerlijke gerechten aan toe en je hebt het recept voor een prachtige rondreis! Of je nu individueel, met een privť chauffeur of in een groep wilt reizen, in Vietnam kan het allemaal.


Vietnam kan het hele jaar door worden bezocht. Van januari tot maart is de meest aangename periode; dan valt er weinig regen en is in het zuiden de temperatuur rond de 30 graden Celsius met een lage vochtigheidsgraad en in het noorden de temperatuur rond de 22 graden Celsius met een hoge vochtigheidsgraad.


Zaterdag 7 april presenteren wij om 11.00 uur Vietnam. Laat u informeren en inspireren door onze specialisten Joost & Rita die u alles kunnen vertellen over deze prachtige bestemming.


De entree is gratis.
Meld u wel even aan.