Evenementen

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Presentatie

IndonesiŽ, ook wel 'de gordel van smaragd' genoemd. Van omvangrijke oerwouden, hoge bergen, actieve vulkanen, veel eilanden, witste stranden en zwartste stranden tot groenste sawa's. De meeste tempels, verschillende talen en fascinerende cultuur. Deze mix vindt u hier.

Op Bali bezoekt u natuurlijk ťťn van de vele tempels, werkelijk prachtig! Maar ook de natuur is er mooi. Het vulkanische eiland is gezegend met schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur. Hoe noordelijker je komt, hoe donkerder de kleur van het strand. Bali is een waar paradijs. Wordt Bali vooral geroemd om zijn culturele rijkdom, bij Lombok is het vooral de schitterende natuur die toeristen trekt. 

Vaar met de boot vanaf Bali of Lombok naar de prachtige, met koraal omzoomde, Gilli-eilanden. Vliegen vanaf Bali kan ook. Deze eilanden zijn auto- en motorvrij, het vervoer is er nog met paard en wagen. Geniet hier van prachtige bounty-stranden.

In geen enkel ander land treft u een meer imponerende mix van geografische, tropische en culturele afwisseling. Laat u meevoeren in het dagelijkse leven van de immer vriendelijke en gastvrije bevolking. 'Selamat Datang', oftewel welkom in de Republiek IndonesiŽ!

Zaterdag 9 juni presenteren wij om 11.00 uur IndonesiŽ. Laat u informeren en inspireren door onze specialisten Dinka & Kerstin die u alles kunnen vertellen over Java, Bali, Lombok en de Gili Eilanden. 

De entree is gratis.

Meld u wel even aan.