Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

STAD VAN DE MAAND

New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Op iedere straathoek is wel iets te beleven en alles is larger than life. Van musea als het Guggenheim tot de warenhuizen op 5th Avenue en natuurlijk Central Park. En de 'kleine' koffie die je bestelt? Daar heb je thuis een hele week genoeg aan! New York is in alles de overtreffende trap. Maar misschien wel het allerleukste is dat je zoveel dingen herkent. Je waant je regelmatig op een filmset. Knijp jezelf dan in je arm en bedenk: ik ben er echt! New York doet iets met je. De energie van de stad zorgt ervoor dat je door blijft gaan. Nog één straat verder, nog één barretje, nog één boetiekje, en hé, nu je er toch bent, waarom niet meteen een helikoptervlucht? Een paar dagen in New York en je weet: hier is alles mogelijk. We love New York en jij binnenkort ook!

Wanneer je een door TUI georganiseerde stedentrip pakketreis naar New York boekt, profiteer je van verschillende voordelen:

  • € 50,- Stad van de Maand korting p.p.
  • Gratis entreeticket One World Observatory t.w.v. € 35,- p.p
  • Gratis .parkeren bij Quick Parking in combinatie met een vlucht van KLM

Wij vertellen je graag alle ins en outs van deze geweldige stad!

Om te profiteren van bovenstaande voordelen dient de boeking in de periode tussen 1 oktober 2019  en 31 oktober gemaakt te worden voor een vertrekperiode van 1 oktober 2019 t/m 31 maart 2020.