Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Rally Engeland

Dinka heeft met Buro Scanbrit een rally door Engeland gereden. Ze heeft East Anglia, Cambridge & de Cotswolds ontdekt.


Denkt u aan Engeland als vakantiebestemming, vergeet dan East Anglia & de Cotswolds niet. Begin de reis met een overtocht van de Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich en kom uitgerust aan in Engeland. Zo kunt u direct genieten van uw vakantie.

East Anglia heeft schitterende vakwerkhuisjes. Bezoek Lavenham, sinds de middeleeuwen een centrum van wolweverijen en nu een toeristische pleisterplaats door de vele, gaaf bewaard gebleven, middeleeuwse gebouwen. Ook de grote kerk van Sint Petrus en Sint Paulus, voltooid in 1525, zijn een bezichtiging waard.

Vervolg de reis naar de universiteitsstad Cambridge. Er zijn tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in Cambridge en ook punteren op de rivier de Cam is een aanrader. Vanaf het water ziet u de colleges en komt u op de mooiste plekjes van de stad. U kunt daarna doorrijden naar de Cotswolds, typische Engelse dorpjes met honingkleurige huisjes, knusse tearooms en leuke (antiek)winkeltjes en natuurlijk weelderige landhuizen. Bezoek de idyllische dorpjes; Bourton-on-the-Water, Broadway en Bibury.

Vervolg uw weg naar Stratford-upon-Avon om in de voetsporen van William Shakespeare te treden. U kunt hier o.a. het geboortehuis van Shakespeare bezoeken.

Naast zelf rondrijden per auto kunt u het gebied ook met een groepsreis bezoeken.


Als u meer wilt weten over deze mooie streken neem dan met Dinka contact op. Zij is enthousiast en vertelt u er graag alles over!