Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Sharon over MS Europa 2

ĎWat een bijzonder reis, ťťn om nooit meer te vergeten!í

 

Sharon heeft van Penang (MaleisiŽ) naar Singapore mogen cruisen met 's werelds hoogst gewaardeerde cruiseschip MS EUROPA 2 van Hapag-Lloyd.

 

Luxe, stijlvol, elegant en modern zijn woorden die passen bij de MS Europa 2. Aan boord wordt u in een select gezelschap van 500 gasten omringd door luxe in een persoonlijke, informele en ongedwongen sfeer.

Het schip heeft zeer ruime suites met ieder een eigen veranda waarvan de grootste suites zelfs butlerservice bieden. Een van de vele troeven zijn de feilloze bediening en het culinair hoogstaande niveau van de maaltijden die bereid worden door maar liefst 56 koks. Sharon heeft dit zelf mogen ervaren en kan iedereen deze culinaire rondreis aanraden. 

Het entertainmentprogramma aan boord bestaat uit exclusieve shows, een jazzclub met live optredens, pianobar en gezellige 'outdoor' Sansibar om de avond af te sluiten op het achterdek. De Ocean Spa van 1.000m2 behoort tot beste wellness spa's op zee met een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen.

 

Ook bezocht Sharon de hoofdstad George Town op het eiland Penang met als hoogtepunt de 'Skywalk' op 249 meter hoogte. Ze sloot af met meerdere indrukwekkende excursies in de wereldstad Singapore.

 

Als u meer wilt weten over dit prachtige schip, excursies en vaarroutes, maak dan een afspraak met Sharon!