Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Inspectiereis Tenerife

Tenerife, het eiland van de eeuwige Lente. Met een gemiddelde temperatuur van 23ēC, ben ik samen met Travel Impressions dit eiland gaan ontdekken.

 

Wat heeft Tenerife te bieden? De natuur met prachtige lava ondergrond met als hoogte punt de Pico Del Teide. Maar op sportief gebied is er ook van alles te doen u kunt gaan golfen op een van de acht golfbanen op het eiland, een balletje slaan op de tennisbaan of helemaal zen worden bij een yoga sessie.

 

Het eiland heeft 70 kilometer strand met activiteiten om van te genieten, waterfietsen, parasailing, jetskiŽn of zoals we dat noemen relaxen op het strand. Lekker ontspannen en wanneer je zin hebt een duik in de zee.

 

Vergeet daarnaast niet te genieten van de heerlijke keuken. Een goede optie om de keuken van het eiland uit te proberen, bestaat uit het binnenlopen van een van de vele restaurants. Papas met Mojo is een geweldige keuze maar er is nog veel meer te ontdekken.

 

Tenerife biedt vakanties voor iedereen, eveneens als je het meest exclusieve zoekt.  Van goede appartementen tot luxe 5 sterren accommodaties.

 

Waar je reis ook heengaat, wij zorgen samen met Travel Impressions voor een onvergetelijke reiservaring. Zij bieden je een met zorg samengestelde selectie van ís werelds mooiste hotels en resorts op de allerbeste locaties, gecombineerd met uitzonderlijke service.

 

Ik heb het mogen ervaren en vertel u er graag alles over.