Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Stad van de Maand

Bist du ein Berliner?

 

Door het indrukwekkende verleden en het artistieke heden is Berlijn een feest voor cultuurliefhebbers.

De Muur heeft zín sporen nagelaten, maar inmiddels zijn Oost en West een hechte eenheid. Het historische ĎIch bin ein Berlinerí van John F. Kennedy geldt voor alle 3,5 miljoen inwoners. Berlijn is hip, hot en voordelig dus ideaal voor een weekendje weg. Het is een bruisende stad waar gedurfde nieuwbouw en historie samenkomen. Berlijn kun je ook heel goed op de fiets verkennen want er liggen net als in Nederland uitstekende fietspaden.

 

Iedere maand zet TUI ťťn stad in het zonnetje: De Stad van de Maand. Voor de maand oktober is dit Berlijn. Bij een boeking naar deze bruisende metropool in Duitsland ontvangt u Ä50,- ĎStad van de Maandí korting p.p..

Ook worden deze maand gratis extraís aangeboden. Zo is er een gratis 48-uurs WelcomeCard AB t.w.v. 20,-p.p.. Deze zijn geldig op boekingen gemaakt in de periode van 1 oktober 2018 tot en met 31 oktober 2018 met een vertrekperiode van 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019.

Daarnaast bestaat de actie uit gratis parkeren met Quick Parking op Schiphol (i.c.m. een vlucht van KLM). Het maandelijkse Ďextra voordeelí gratis parkeren met Quick Parking is geldig voor boekingen gemaakt tussen 1 oktober 2018 t/m 31 oktober 2018 met een vertrekperiode tussen 1 oktober 2018 t/m 31 oktober 2019.