Onze reisspecialisten

Ons team van 20 reisspecialisten is samen goed voor ca. 400 jaar reiservaring en hebben verrassende oplossingen voor uw vragen en wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat en hebben voor bijna iedere bestemming een specialist in huis.

Angeline

Malediven specialist

"U compleet ontzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten, dat is mijn doel."

Claudet

Seychellen specialist

"Mijn specialiteiten zijn huwelijksreizen en trouwen in het buitenland. Laat mij u inspireren en uw droomreis waarmaken."

Dinka

Japan specialist

"Reizen maken zorgt voor herinnering. Graag help ik u bij het onvergetelijk maken van deze herinnering."

Eric

Finland specialist

"Ik adviseer u graag over de beste keuze voor uw zakenreis. First, business of economy in combinatie met hotel en/of auto. U zegt het maar!"

Getty

Turkije specialist

" Of het nu voor een reis naar de Middellandse zee of ver weg is, ik help u graag bij het zoeken van uw droomvakantie. U van A tot Z alle service geven die u verdient, dat doe ik graag! "

Joost

NamibiŽ specialist

"Reizen zit in mijn bloed"

Joyce

specialist

" Vietnam, Thailand, Costa Rica? Of liever dichter bij huis? Tientallen jaren reis- en werkervaring zorgen ervoor dat ik van vele markten thuis ben en voor u de ideale reis samen kan stellen. "

Karen

specialist

" Reizen is mijn passie, en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Ik weet de bijzondere plekjes voor u te vinden. Ik denk graag Ďout of the boxí, zodat ik uw reis nog onvergetelijker kan maken. "

Kerstin

Nieuw Zeeland specialist

"Of u nu op vakantie wilt, op huwelijksreis of in het buitenland wilt trouwen, ik regel het met liefde voor u."

Liesbeth

specialist

" Veel van de wereld gezien en ook bevaren. Wat is er mooier dan mijn ervaringen met u te delen en uw verwachtingen waar te kunnen maken "

Lynn

Spanje specialist

"Een mooie reis uitzoeken dat is waar ik u graag bij wil helpen, om een bijzondere herinnering te maken op een prachtige bestemming."

Marlies

Zuid-Afrika specialist

"Reizen is al mijn hele leven mijn passie. Ik deel graag al mijn tips & tricks met u zodat u het mooiste uit uw reis kunt halen."

Mirjam

ItaliŽ specialist

" Van je hobby je werk maken, wie droomt daar niet van. Samen vinden we voor u die mooie vakantie."

Noortje

Verenigde Staten specialist

"ĎI havenít been everywhere, but itís on my list.í Wat staat er op uw lijstje? Ik help u graag met zoeken en boeken!"

Rita

Thailand specialist

"Ik heb al veel van de wereld mogen zien, geen werelddeel is mij vreemd. Ik put graag uit deze reiservaring om een prachtige reis voor u samen te stellen."

Sharon

Verenigde Arabische Emiraten specialist

"Uw vakantie is mijn passie. Geef uw droom aan mij uithanden en ik zorg dat hij waarheid wordt."

Yvonne

Mexico specialist

"Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Ik help u graag bij het uitzoeken en geef advies bij het vinden van een mooie reis. Ik regel uw vakantie van A tot Z."